HBvL heeft 414.200 lezers

Via dit schrijven mijn oprechte gelukwensen met dit resultaat.

Michel Biets - Borgloon

Ik ben dan zelf ook al jaren een trouwe lezer van uw krant.

Maar er moet mij toch iets van het hart. Meer dan ooit stel ik vast dat het Vlaams Belang de laatste maanden doodgezwegen wordt. Als er dan toch nog eens iets verschijnt , tracht men het Vlaams Belang met een negatief imago op te zadelen.

Eén zaak mag je echter niet uit het oog verliezen : bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2006 neemt het Vlaams Belang in alle vlaamse gemeenten deel.

Men zal er dus niet meer omheen kunnen. Als je de limburgse kiezers van het Vlaams Belang niet wil verliezen als lezers , raad ik u aan om wat objectiever te worden in uw berichtgeving.

Het Vlaams Belang werd in het verleden steeds met alle zonden van Israël beladen ; wetten moesten vaak tot 4maal toe gewijzigd worden ; er werd een rechter gezocht die het Vlaams Belang wou veroordelen om zo hun dotaties te kunnen afnemen en hun populariteit te doen dalen. Zonder resultaat !

Steeds vaker beginnen de vlamingen te doen en te zeggen wat ze denken en komen ze tot de vaststelling dat het zo niet langer verder kan.

Daarom kan ik alleen maar besluiten :het Vlaams Belang kan en mag niet langer genegeerd worden !

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer