Weer heerlijke TV

Weer “heerlijke” televisie, gisterenavond !

John Vrancken - Houthalen-Helchteren

Het begon met Terzake (vrijdag 16/09), waar na 13 jaar boycot de Strangers nog eens opgevoerd werden…: na 13 jaar ! Want intussen is hun carrière zowat kapotgemaakt door de Verrotte Radio en Televisie, die wij met zijn allen financieel onderhouden… Wat was hun misdaad ? Een gastoptreden op het congres van het toenmalige Vlaams Blok: dit was voldoende om deze uiterst populaire Vlaamse groep de grond in te boren !

Wat is dan nu hun verdienste ? Optreden op het bal van burgemeester ‘onderlijfje’ Patrick Janssens !

Meteen is de toon en de ideologie van deze bevooroordeelde, gemanipuleerde en manipulerende staatszender weer gezet en bewezen: wie niet rood progressief is, heeft geen reden van bestaan: zo simpel is dat. Je hoort tot de linkse kliek of je hoort er niet bij. De verrotte zender zal je maken of kapotmaken !

Subtiel hypocriet en verfijnd vals was de commentaar bij de beelden: ‘ Nadat de Strangers op het congres van het Vlaams Blok hadden opgetreden, werden ze door ‘gans’ Vlaanderen zowat uitgespuwd…’ – je moet maar durven, he, want ‘gans’ Vlaanderen lag daar nu echt niet van wakker, behalve deze (s)linkse staatszender zelf, die eens even met de heren zou afrekenen, zoals hij dat met het zangeresje deed, dat niet naar het Eurosongfestival mocht, omwille van haar vermeend rechts verleden.

Dus weer eens staaltje van verdraaide berichtgeving: zelf de kist in boycotten om daarna te stellen dat de Vlaamse bevolking dit zo eiste !

Super moedig en eerlijk was wel het antwoord van één van de Strangers: ‘Ik heb daar nog altijd geen spijt van en het zou desnoods nog gebeuren, zoals we dat ook voor andere verenigingen en partijen gedaan hebben…” Oppassen, man, nu riskeer je echt het heropvoedingskamp !

Dezelfde toon werd later op de avond op VTM gezet tijdens Polspoel en Desmet in het debat tussen Bart De Wever (NVA) en Filip Dewinter (VB): na het klassieke moddergooien van Bartje, geholpen door de superdemocratische journalisten, vond Bartje het superintelligent om op te merken dat ‘ in die 20 jaar dat het VB in het parlement zit, zij nog niets gepresteerd heeft ‘ – of hoe in dezelfde gedachtengang van de ‘objectieve berichtgevers’ de zaken gewoon omgedraaid worden: enerzijds de partij en haar mandatarissen boycotten, doodzwijgen, tegenwerken, negatief becommentariëren, uitsluiten van elke samenwerking, uitsluiten als de grootste (belgische) partij van enige machtsdeelname,… om daarna te komen verklaren dat ze nog niets gepresteerd hebben – kwestie van de publieke opinie op de ‘juiste’ manier te informeren, nietwaar !

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer