Wallonië schiet wakker

Elio(t), de onkreukbare, zal de regio weer op de rails zetten.Niets op tegen. zelfs heel goed. Alleen vrees ik dat zoals altijd de vlamingen nu al het gelag betalen.

J.N.

Vlaamse bedrijven kort bij de taalgrens trekken al sedert lang naar Wallonië met een nieuwe vestiging omwille van . . .juist ja, de mildere tegemoetkoming aan de bedrijven kwestie van vestigingsvoorwaarden,subsidies, en zoveel meer.

Elio(t) neemt de koe bij de horens.

Terwijl de vlaamse bedrijven kreunen onder de belastingen, wetten en voorschriften allerhande, de politici helemaal niets doen aan de bevordering van de tewerkstelling, het werkloosheidscijfer recordhoogtes bereikt, de bedrijven geen personeel kunnen krijgen, en de ergernis van de burger alsmaar toeneemt omwille van het onbekwame en ondeskundig beleid,het voorliegen over belastingsvermindering terwijl ze in werkelijkheid stijgen in de meest verdoken vormen.

Elio(t) doet in Wallonië, waar de maatschappij in Vlaanderen al zo lang naar snakt.

Wij zijn het beu te horen " We werken eraan. . ." -" We zijn er mee bezig. . ."De komende jaren zullen we . . ."

Het wordt tijd dat de burger hoort " We gaan erop vooruit "

Niet zo heel ver af meer en Wallonië zal de rol van Vlaanderen overnemen. En wij vlamingen zullen nog altijd aan de klaagmuur staan en bidden en smeken en vragen om politici als Elio(t) de onkreukbare, die het op z'n eentje klaar speelde de ganse vlaamse overheid in z'n hemdje te zetten.

Het is echt niet genoeg op recepties z'n gezicht te laten zien, tepas en te onpas op T.V.in allerlei onbenullige praatprogramma's e.d. te verschijnen, om de haverklap in de media z'n uitlag te komen doen.

Daar schieten we echt niets mee op, er moeten daden gesteld worden.

De handel en bedrijven moeten de faciliteiten krijgen om aangezwengeld te worden, in plaats van betutelende regelneverij.

Daadwerkelijk ingrijpen ? Maar dat is iets waar advocaten geen kaas van gegeten hebben, en nog minder van het dagdagelijkse leven in een bedrijf.

Elio(t) hoeft de naam van eerste minister niet toegeschreven, hij IS de president van het zuiden, en hij zal die meer dan wie ook waarmaken, en vlaaderen laat zich weer eens het gras voor de voeten wegmaaien.

Waarom kan hier niet wat elders wél kan ?

Arm Vlaanderen.- Stop met kakelen, er moeten eieren zijn!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer