thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Halloweentocht lokt meer dan 1.000 deelnemers

Donderdag 31 oktober vond de tweede editie van de halloweentocht in de bossen aan de Hobosstraat in Lindel-Hoeven (Overpelt) plaats. Na het succes van vorig jaar met maar liefst 250 deelnemers, was de opkomst dit jaar meer dan vier keer zo groot! Bijna 1200 deelnemers, jong en wat ouder, durfden het donkere bos met tal van spannende verrassingen te trotseren.

Katrien Weltens

Een enge clown, een griezelige bruid, een akelige Kerstman, een creepy dokter, een boosaardig wezen met een kettingzaag, tal van zombies en vliegende spoken… Ze waren er allemaal om je de stuipen op het lijf te jagen! Het schitterende zelfgemaakte decor met onder andere een levensechte guillotine, een reusachtig kasteel en spookhuis, doodskisten op een kerkhof, een schriktunnel en het prachtige licht- en geluidspektakel maakten deze tocht tot een unieke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. Na de tocht kon je bekomen van de spanning met een drankje en een lekkere hotdog of pompoensoepje.

Zonder de hulp en steun van de gemeente Overpelt, tal van sponsors en een vijftigtal vrijwilligers en zonder de fantastische opkomst was het grote succes van deze tweede editie echter niet mogelijk geweest. Via deze weg willen de organiserende jongeren daarom ook al deze mensen van harte bedanken. Hopelijk tot volgend jaar voor een nog spannendere tocht!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio