thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

OKRA Koersel beëindigt haar fietsseizoen 2013

Het was nog best goed fietsweer met 18° op 21 oktober, de 2 de kermis dag van Koersel. Om 14 u vertrok de groep met 31 deelnemers met een gemiddelde leeftijd van 70 jaar. Deze rit was werkelijk korter dan gewoonlijk, want er moest nadien nog gefeest worden.

Jean Beerten

De fietsclub werd opgericht door het toenmalig K.B.G in 1991. De eerste weg gids was Jaak Ramaekers en de eerste fietsers waren zijn vrouwtje Marie , Lisette Moons en Jos Croymans die in 2001 de fakkel van weg gids overnam van Jaak Ramaekers.

Van maart tot en met oktober 2013 hebben de fietsers ruim 1.000 km afgelegd, en dit in 29 ritten met een gemiddeld aan 25 deelnemers.

Onderweg werd al eens iemand door pech aan de kant gezet maar dan was de ganse groep bereidt om te helpen. Regelmatig werd er ook gestopt om iets te eten en te drinken.

De laatste rit werd afgesloten met een gezellig samenzijn. Er werd lekker gesmuld van een klein gerechtje en gezongen werd er met volle borst op de tonen gebracht door de muzikanten Pol En Fons. Tijdens de pauze bedankte de voorzitter Jaak Poelmans de weggids en de wegkapiteins met een eetwarenkorf, terwijl de andere vrijwillige medewerkers eveneens in de hulde werden betrokken. De avond was gevallen en iedereen trok tevreden naar huis.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio