KRC Genksupporters

Spelers, bestuur en supporters van KRC Genk blijven maar steeds klagen over van alles en nog wat. Heeft de scheidsrechter een fout tegen hun club gefloten, krijgt de man in black het op alle mogelijke manieren te verduren. Eerst krijgt hij de volle lading op het terrein van de spelers. Daarna geeft het bestuur nog eens zijn commentaar over de spelleiding op de televisie en dan zijn de supporters aan de beurt in de kranten.

Nicola Paumen - Lanklaar

Wanneer gaat dat gezeik nu eens ophouden met kritiek te gevan als de scheidrechter een fout tegen jullie club fluit, of als de kalendercommissie de kalender niet opstelt volgens jullie goesting? Jullie klagen maar steen en been dat KRC Genk alle topwedstrijden in de heenronde thuis speelt.

Beste KRC-fanatiekelingen, ook al eens gekeken naar het programma van sommige andere clubs? Ook Standard Luik krijgt zo goed als alle toppers eerst thuis en hoor je die mensen klagen of iets in de krant of op televisie verkondigen? Of de mensen van Zulte-Waregem die 5 minuten in blessuretijd een tegendoelpunt krijgen? Hoor je die van GBA klagen in de krant dat ze geen penalty krijgen op Anderlecht? Iedere club en/of supporter zal wel eens kritiek hebben op de leiding, maar de commentaren die jullie KRC-Genkfanatiekelingen geven loopt meer en meer de spuigaten uit en blijft maar duren. Het wordt tijd dat jullie niet altijd bevoordeeld moeten worden. Probeer daar eens mee te leven, want er zijn meer clubs die nog meer benadeeld worden dan jullie KRC-clubje. Probeer eens positieve kritiek te geven op de leiding, als jullie dat kunnen.