Acht podiumplaatsen voor Taekwondo Academy Pyong Won

Print

Acht podiumplaatsen voor Taekwondo Academy Pyong Won

Beverst

Bilzen -

Afgelopen zaterdag (19 oktober) vertrokken er 13 deelnemers van deze Bilzerse Taekwondo Club richting Wommelgem voor het Belgisch Kampioenschap Stijl.

De resultaten die de Pyong Wonners neerzetten waren fantastisch.
Souleymane mocht als eerste de spits afbijten in de categorie lage banden tot en met 7 jaar.

Het was voor hem zijn allereerste wedstrijd, maar totaal niet onder de indruk van het hele gebeuren liet hij zijn 3 tegenstanders ver achter zich en werd alzo onze eerste Belgische kampioen.
Zjenne, Marouanne en Mylan volgden daarna in een poule van 10 deelnemers, categorie lage banden van 8-10 jaar. Marouanne miste spijtig genoeg de finale door een paar haperingen. Mylan en Zjenne lieten zien dat ze veel hebben bijgeleerd de afgelopen trainingen. Dit resulteerde in een vierde plaats voor Zjenne en een mooie derde plaats voor Mylan.

Britte zag, kwam en haalde haar 6de opeenvolgende overwinning binnen en werd verdiend Belgisch Kampioene in de categorie hoge banden van 11-14 jaar.
Basl, Sybren en Berne maakten hun opwachting in de 2de grootste poule van deze wedstrijd, de categorie hogen banden van 11-14 jaar. Basl werd sterk vijfde, Sybren knap derde, en Berne bevestigde ook zijn sterk seizoen met een Belgische titel.
Namiddag mochten Lucas, Ruben, Hicham en Tom aantreden in de grootste categorie van deze wedstrijd. De 4 Pyong Wonners behaalden allemaal de finale. Er was een sterke vooruitgang voor zowel Lucas als Ruben, zij werden respectievelijk 6de en 7de. Tom en Hicham wisten deze keer hun zenuwen goed onder controle te houden, waardoor zij een tweede en eerste plaats bemachtigden. Hicham werd onze vierde Belgische kampioen.

Ludwig mocht het succesverhaal van Academy Pyong Won vzw afsluiten in de categorie hoge banden van 18-29 jaar. Hij werd knap derde in zijn categorie.
4 gouden, 1 zilveren, en 3 bronzen medailles: de Pyong Wonners (winners) keerden tevreden terug!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio