Eendracht Mechelen aan de Maas stelt zijn spelers voor

Print

Eendracht Mechelen aan de Maas stelt zijn spelers voor

Mechelen aan de Maas

Maasmechelen -

Met meer dan 400 jeugdspelers, een beloftenploeg, 2 G-teams, een dameselftal en een veteranenploeg stelde fusieclub EMM haar ploegen voor aan het grote publiek. De opkomst van U6 tot de veteranenploeg duurde langer dan 50 minuten. Alle spelers en trainers werden bij hun naam afgeroepen door TJVO Guy Beckers en Jeugdcoördinator Jurgen Gilissen zorgde ervoor dat alle spelers op hun plaats kwamen te staan op het voetbalveld.

AVJO Werner Manteleers bekeek het vanuit de hoogte of wel alles goed kwam. Hij had zich samen met fotografe Maria Morfinos achter het doel in een hoogtewerker opgesteld.

Toen elke speler op zijn afgesproken plaats werd opgesteld kwamen de 3 letters van de voetbalclub tevoorschijn (zie foto), ook dit werk was voorbereid door Jurgen Gilissen. Burgermeester Raf Terwingen zag vanaf de zijlijn dat alles goed verlopen was en gaf hierbij de aftrap van de wedstrijd van het A-elftal tegen Runkst VV. Onder een grote belangstelling werd deze wedstrijd gewonnen met 5-0.

Op vrijdag 4 Oktober organiseerde EMM haar allereerste KICK-OFF party in zaal Jagersborg wat meteen een succes was. Tot in de vroege uurtjes werd er gezongen en gedanst en tegen 8 uur 's morgens was de zaal dan alweer gepoetst en opgeruimd.

Wie graag wil griezelen op zaterdagavond 26 oktober kan deelnemen aan de Halloweentocht van EMM, vertrek vanaf de voetbalterreinen gelegen op de Oude baan om 19 uur. Volwassenen betalen hiervoor 2,50€, hierbij is een gratis consumptie inbegrepen, kinderen doen gratis mee. Voor de gezelligheid breng je best een zaklantaarn mee, en wie zich wilt verkleden, zeker doen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio