50énM gaat op bezoek bij de zorgboerderij in Rotem

Print

50énM gaat op bezoek bij de zorgboerderij in Rotem

Maaseik

Maaseik -

Een leerzame namiddag met veel te zien en te beleven. Onder het motto “Zorg voor mens en landschap” beheert de stichting Ommersteyn twee zorgboerderijen op het gelijknamige kasteeldomein. Mensen die moeilijk functioneren in een gewone werksituatie of leefomgeving, vinden hier een aangepaste woon- en werkgelegenheid.

Ommersteyn is ook een kijkboerderij en onze gids vertelde honderduit over de werking van de stichting, het leven op de boerderij, de geiten, de tuinen en veel meer.
50enM organiseert iedere maand een bedrijfs- of museumbezoek en dit steeds in eigen omgeving. De bedoeling is de eigen streek beter te kennen en initiatieven als deze Zorgboerderij Ommersteyn te steunen.

Ter informatie: het volgend “bezoeken aan ….” is woensdag 23 oktober met een bezoek aan de steenfabriek van Maaseik en van 18 tot en met 20 oktober gaan we op ‘verwenweekend’ in het Mullerthal in Luxemburg. Vrijdag 15 november gaan we op daguitstap en brengen een bezoek aan het Textielmuseum in Tilburg en ook aan de stad Breda.

Voor alle inlichtingen kijk bij www.fedos.be en dan naar mijn club: 50énM
bel 089-56.40.86 of 56.42.02 of mail naar 50enm@base.be
Met meer dan 220 leden zijn we een grote seniorenvereniging in Maaseik.

50enM the place to be!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio