Leren kiezen kan heel fijn zijn

Print

Leren kiezen kan heel fijn zijn

Wiemesmeer

Zutendaal -

Al van 's morgens heerste er een gezellige drukte op de speelplaats van De Stapsteen. Om 10 uur zou het eerste keuzeatelier van het jaar weer een feit zijn.

Met hulp van ouders, sympathisanten en externe deskundigen konden we een mooi aanbod aan ateliers aanbieden: bloemschikken, drama, fietsen (door de regen in het water gevallen!

), techniek, koken, kunst, lezen en sport. De oudsten (5de en 6de leerjaar) konden ook nog kiezen uit helpen in kleuterklas of rusthuis of kennismaken met een EHBO- cursus.

Twee uren lang is de school een heel atelier waar overal wordt genoten... de geur van lekkere spaghetti en tosti's. De felle kleuren van de prachtige bloemstukjes zijn een streling voor het oog, de verkleedpartijen bij drama zorgen voor veel jolijt. Een omwikkelde arm doet het ergste vermoeden, maar nee, het is de cursus EHBO die aan het werk is. Samen rustig spelen in de kleuterklas, samen hevig opgaan in het spel in de sportzaal. Rustig een boekje lezen of voor de technici onder ons met houten wasknijpers werken en meccanodozen uitpluizen, de kunstenaars zijn geconcentreerd bezig met een fantastisch 'hoofd'...

Iedereen gepassioneerd bezig zien, dat doet enorm veel deugd!

Bij deze bedankt aan al onze medewerkers want dankzij die vele helpende handen, kunnen de groepjes klein gehouden worden en is de ervaring uiteraard rijker!

Wij kijken alleszins uit naar het volgende atelier.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio