Gemeente Tessenderlo ontvangt aanmoedigingslabel 'gemeenteradar'

Print
Gemeente Tessenderlo ontvangt aanmoedigingslabel 'gemeenteradar'

Gemeente Tessenderlo ontvangt aanmoedigingslabel 'gemeenteradar'

Tessenderlo

Tessenderlo -

Een goede dienstverlening is voor ondernemers één van de topprioriteiten voor een ondernemersvriendelijke of aantrekkelijke stad of gemeente. Voor gemeentebesturen is het dan ook interessant te weten hoe ondernemers de kwaliteit van de dienstverlening percipiëren.

Daarom ontwikkelde UNIZO de Gemeenteradar. Samen met lokale ondernemers en UNIZO kunnen gemeentebesturen via de Gemeenteradar hun dienstverlening gratis en online laten doorlichten om zo te ontdekken waar er verbetering mogelijk is. Gemeenten die deelnemen, ontvangen in naam van de betrokken lokale ondernemers een aanmoedigingslabel.
Burgemeester Verwimp, schepenen Moonen, Govaerts, Wilms, Peys en gemeentesecretaris Thijsmans van de gemeente Tessenderlo namen dit aanmoedigingslabel in ontvangst van UNIZO-Tessenderlo voorzitter Gie Reynders, samen met bestuursleden Heidi Verscuren, Theo Macours en Eric Bervoets van UNIZO-Limburg.

De Looise ondernemers ontvingen alvast een bevraging.
Alle resultaten zullen worden opgenomen in een rapport met actiepunten. De gemeente Tessenderlo heeft zich alvast geëngageerd om het rapport ter harte te nemen en de nodige acties te ondernemen.
Meer info over het project: www.gemeenteradar.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio