KFC Flandria Paal - Gruitrode

Print

KFC Flandria Paal - Gruitrode

Paal

Beringen -

Na een spaghetti gegeten te hebben op de eetdag van Flandria Paal waren de spelers en trainers van Flandria ruimschoots op tijd aanwezig op de terreinen.
De tactiek werd besproken om ditmaal Bruinrode naar de keel te grijpen. Met 4 op 15 was Gruitrode ontzettend zwak gestart.

Daarnaast kon Gruitrode nog maar 3 keer de weg naar het doel vinden.
Vorig seizoen wist hun topscoorder (Frank Smits) 30 doelpunten te scoren, maar nu bleef de scoringsmachine achter.
De herfstzon verwelkomde de supporters van beide ploegen. Deze zon en de vroege aanwezigheid hadden Flandria niet veel geholpen want al in de eerste minuut is het bingo voor Gruitrode.
Een hoekschop werd niet goed weggewerkt en Bilien kon makkelijk afwerken. De wedstrijd kon niet slechter starten voor Flandria.
Flandria probeerde nu het laken naar zich toe te trekken, maar het lukte moeizaam. Gruitrode brak regelmatig snel uit via Op de Locht. Toch kreeg ook Flandria een aantal mooie kansen na zeer goede flankvoorzetten.
De wedstrijd bleef goed op en neer gaan, met aan beide kanten mogelijkheden.
Gruitrode haalde de rust met de vroege voorsprong.
Flandria trok na de rust alle registers open. Er werd nog hoger gespeeld en dit leverde uiteindelijk een doelpunt via Ferhat Bagci.
Een tiental minuten na de gelijkmaker kreeg Flandria opnieuw het deksel op de neus. Naar de vrije trap van Op de Locht werd door iedereen bij Flandria gekeken, hierdoor kon Janssen makkelijk scoren.
Na deze voorsprong verloor Flandria eventjes de greep op de wedstrijd. Gruitrode bleef naar hartenlust counteren.
Janssen zette voor en Op de Locht omspeelde zijn man, waarna hij binnentrapt. Flandria zet opnieuw aan, maar opnieuw kan Gruitrode via een counter scoren. Ditmaal geeft Frank Smits de assist aan Op de Locht.
Boeken dicht voor Flandria en op naar volgende week. Dan moet er tegen Nieuwe Kempen zeker gewonnen worden.
Man van de match Joeri Op de Locht. Hij was een gesel voor onze verdediging. Maar soms moeten we ook voorzichtiger durven voetballen en niet hoog gaan spelen.
Na afloop van de wedstrijd werden de spelers opnieuw op de spaghettidag verwacht om mee te helpen.
Meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio