Jong N-VA Noord-Limburg kiest bestuur

Print

Jong N-VA Noord-Limburg kiest bestuur

Neerpelt

Neerpelt -

Op 5 oktober had de bestuursverkiezing plaats van de koepelwerking jong N-VA Noord-Limburg. Deze verkiezing vond plaats in het Michielshof te Achel.
Na een inleiding van provincieraadslid Bianca Maas, waarvan de nadruk niet lag op "de jeugd van tegenwoordig", maar wél op "de toekomst van morgen", gaf de fractieleider van N-VA in de Vlaamse regering : Matthias Diependaele, een inzicht in de verwezenlijkingen van N-VA binnen de Vlaamse regering.

Ook de grote tekortkomingen van ingrepen van de federale regering werden doorgelicht. Hieruit bleek nog maar eens dat door weinig beslissingskracht, de toekomst van morgen effectief bedreigd wordt.

Tot slot vond de bestuursverkiezing plaats: Noord-Limburg heeft nu effectief een jongerenafdeling. Het bestuur bestaat uit 10 geëngageerde jongeren uit verschillende gemeenten, waardoor het belang van de intergemeentelijke samenwerking wordt beklemtoond. De vers gekozen voorzitter is : Joren Mertens uit Hamont-Achel. De penningmeester is Astrid Craeynest uit Hechtel-Eksel. De secretaris is Rolf Deben uit Bree.

Bianca Maas blijft de jongerenafdeling van Noord-Limburg begeleiden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio