Inwoonster van Heppen Fien Vleugels in de schijnwerper

Print
Inwoonster van Heppen Fien Vleugels in de schijnwerper

Inwoonster van Heppen Fien Vleugels in de schijnwerper

Heppen

Leopoldsburg -

In het wedstrijdverslag van dit weekend, te lezen in het Belang van Hechtel-Eksel, werden zowel Christiane Van Chaze en Fien Vleugels al voorgesteld als de nieuwe aanwinsten van TTC Hechtel-Eksel, vroeger spelend bij TTC Leopoldsburg. Fien verdient echter nog wat meer toelichting.

Fien was al geen onbekende in de club want ze was ooit jeugdtrainster van TTC Hechtel-Eksel.
Ze kreeg onlangs bij de algemene vergadering van het Provinciaal Comite Limburg-Kempen een mooie trofee van sportverdienste (zie foto). Op deze huldiging werd ze letterlijk en figuurlijk in de bloemen gezet voor haar jarenlange inzet in de tafeltennissport. Al meer dan 50 jaar beoefent ze deze sport, ondanks haar twee knieprothesen.

In haar 26 jaar als veteraan heeft ze 76 provinciale medailles behaald en met de provinciale ploeg al viermaal de Beker van Vlaanderen gewonnen. Ook op de nationale kampioenschappen werd menig eremetaal gewonnen zowel in enkel, dubbel als dubbel gemengd. Kortom, een palmares om “u” tegen te zeggen.
In maart van dit jaar werd ze nog geopereerd aan de rug, maar dat belet haar niet om terug achter de tafel plaats te nemen en het allerbeste te geven.
Sinds dit seizoen verdedigt ze dus de kleuren van Hechtel-Eksel samen met haar vriendin waar ze volgens haar “een echte thuis gevonden hebben”. Wij wensen haar nog veel speelvreugde toe in onze club.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio