Pasta-concert bij harmonie Waterschei-Zwartberg

Print
Pasta-concert bij harmonie Waterschei-Zwartberg

Pasta-concert bij harmonie Waterschei-Zwartberg

Genk

Genk -

Aanstaande zondag 29 september pakt de harmonie Waterschei-Zwartberg uit met haar traditioneel 'pasta-concert' in zaal De Kring in Waterschei.

Om 11u wordt dit evenement geopend met een uurtje 'easy-listeningmuziek', zeg maar muziek voor elk wat wils.

."Ons publiek kent ons en ons repertoire," zegt bestuurslid Fons Houben van de harmonie. "Zij kunnen zich dus wel inbeelden wat de sfeer wordt onder ons optreden. In de zaal die telkens bomvol loopt amuseert men zich met de gekende en minder gekende muziekstukken. Succes op voorhand gegarandeerd," stelt Houben.

DRUK
Na het muzikaal gedeelte van deze voormiddag kan men lekker Italiaans smullen in dezelfde feestzaal De Kring. "Inschrijven hiervoor kan nog steeds op het nummer 089-382534. De eetkaarten liggen dan klaar aan de ingang van de zaal," legt Fons Houben uit.
Overigens beleeft de harmonie van Waterschei-Zwartberg momenteel erg drukke tijden. Repetities en optredens volgen mekaar in hoog tempo op. "Waar we vooral naar uitkijken is het komende gezamenlijke concert met het mannenkoor De Heivinken," lacht Houben. "We hebben met mekaar altijd een hele goeie relatie gehad. Op zaterdag 12 oktober concerteren we in het Casino samen met een Nederlands mannenkoor. Ook dit optreden wordt er eentje om in te lijsten. En ja, inderdaad: op onze lauweren rusten, dat is er voorlopig nog niet bij", lacht Fons.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio