Nieuw Nstars Softballteam meteen al goed van start

Print
Nieuw Nstars Softballteam meteen al goed van start

Nieuw Nstars Softballteam meteen al goed van start

Neerpelt

Neerpelt -

Na de sportieve opening van het nieuwe Nstars baseball-/softballveld op de Scoutsrally - waarbij op 1 september meer dan 60 genodigden aan het softballen waren geslagen - hebben zich een flink aantal geïnteresseerden dames en heren aangemeld. Genoeg om van start te gaan met een eigen Nstars Softball Team.

Afgelopen zondag 23 september was meteen de vuurdoop voor het nieuwe team op het Limburg Cup Recreanten Mix (16+) Softball Tornooi in Weert. Een gezellig tornooi waarbij 5 wedstrijden op niveau werden gespeeld. De Nstars moesten dus meteen al flink aan de bak.

De eerste wedstrijd was er een om “in te komen”. De tweede en derde wedstrijd waren super spannend en werden overtuigend gewonnen door de Nstars! Daarna twee wedstrijden tegen teams met gemiddeld 15 jaar speelervaring aan boord; toen sloeg de vermoeidheid wel toe voor het “jonge” team. Al met al een gezellige sportieve dag en een super eerste prestatie van de Nstars softball mannen en vrouwen!

Op zondag 13 oktober nemen de Nstars Softballers weer deel aan een Internationaal Softball Tornooi.

Ook zin om mee te doen, te softballen of baseballen?
Kom dan maar langs bij de Nstars op de Scoutsrally in Neerpelt. Tot medio oktober zijn de trainingen buiten op de woensdagavond (tot donker) en de wedstrijden op zaterdagen en zondagen. Voor het seizoen 2014 zullen er aparte softball trainingen worden voorzien op de donderdagavond.

meer info:

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio