Maaseik leeft en griezelt zoekt acteurs

Op 31 oktober zal er op de Markt van Maaseik voor de eerste keer een Halloweenfestijn doorgaan. Deze avond wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers die maar al te graag de handen uit de mouwen willen halen om te laten zien dat Maaseik leeft én griezelt.

Patrick van Horne

Zo heeft iedere Maaseikenaar de kans gekregen een gratis pompoenplantje te gaan halen in Zorghoeve Sintjansberg. De bedoeling is dat men de pompoenen die dat plantje voortbrengt gaat gebruiken om Halloween in Maaseik levend te maken: opensnijden, een figuur ervan maken en een kaars erin zetten. Plezier verzekerd!

De heks Adora is de afgelopen tijd al veel gesignaleerd in Maaseik, of toch haar bezem.... Dat belooft dus heel wat op 31 oktober...

Op de facebookpagina 'Maaseik leeft en griezelt' worden alle laatste nieuwtjes steeds gepost. Daar vind je ook de vele handelaren en verenigingen die de partnerschap aangingen met dit evenement, zonder hen stonden we nergens!

Nu zijn we nog op zoek naar acteurs om van het grootse Halloweenfeest een ongelofelijk succes te maken. Ben jij iemand die het ziet zitten de mensen de stuipen op het lijf te jagen? Heb je op 31 oktober nog vrij en wil je maar al te graag meewerken? Dan zoeken we jou!

Ook mensen die iets griezeligs hebben (slangen, grote spinnen,...) en dat willen inzetten op Halloween, mogen zich altijd melden.Melden kan via de facebookpagina ('Maaseik leeft en griezelt' ) of door een mailtje te sturen naar info@levendstandbeeld.be .

Samen laten we op 31 oktober zien dat Maaseik leeft... én griezelt!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio