thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

OKRA Schoonbeek viert gouden echtpaar Jaak en Nelly

Op donderdag 19 september organiseerde okra Schoonbeek haar eerste ontspanningsnamiddag na twee maanden verlof.

Voorzitter Jaak Remans mocht in het jeugdhuis 65 leden verwelkomen.6 bewoners van seniorie Hortensia werden door de voorzitter op een bijzondere wijze welkom geheten en drukte de wens uit dat zij zich vlug zouden thuis voelen in de grote familie van Okra Schoonbeek.

Joseph Valkenborgh

Na het gebruikelijk gebed en enkele Okra mededelingen was het de voorzitter die in zijn gebruikelijke stijl ons allen op enkele vrolijke moppen trakteerde , ze werkten aanstekelijk en lieten de lachspieren werken. Al de jarigen van de maand mochten een erecode ontvangen van de voorzitter.Dan mochten we genieten van een heerlijke koude schotel opgediend door de dames.

Daarna werd het gouden echtpaar Jaak en Nelly in de bloemetjes gezet. De voorzitter verwoordde het op een speciale manier. Vandaag zijn jullie twee gelukkige mensen, die wij voor de toekomst het allerbeste wensen. Ze mochten van het bestuur een geschenk en bloemen ontvangen. De fotograaf van dienst vereeuwigde alles op een foto.

Nadien konden wij nog genieten van een lekker stuk taart en koffieNa de gebruikelijke tombola keerden eenieder tevreden naar huis. We kijken al uit naar de volgende ontspanningsnamiddag op 17 oktober.

Nieuwe leden zijn uiteraard nog altijd welkom. Gelieve dan een seintje te geven aan JaakTel:0498/25.56.57.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio