Herdenkingsrit voor clubgenoot Luc Wolfs.

Naar aanleiding van de kermis organiseerde WTC de Pettemesjudders in samenwerking met het ROWA cycling Team zaterdagavond de tweede herdenkingsrit ter nagedachtenis van hun clubgenoot Luc Wolfs.

Het werd een wielerwedstrijd voor wielertoeristen met vertrek en aankomst aan het Paenhuys.

jean_pierre valkeneers

Mevr. Marie-Hélène Vangeneugden, echtgenote van wijlen Luc Wolfs gaf de start aan de 70 renners die hadden ingeschreven en die 12 ronden van 5 km dienden af te leggen.

Twee ronden werden er samen gereden achter de wagen van de koersdirectie waarna de wedstrijd op volle toeren kwam en de allures kreeg van een echte ronderit. Een kopgroep van 8 renners bleef samen tot aan de meet en streed voor de bloemen, in de sprint haalde Vandermeeren Kris het op Bollen Stijn en Jacobs Peter gevolgd door Knuts Quinten voor de vierde en Theunissen Ronny voor de vijfde plaats in categorie -50j.

Bij de +50j haalde Jacobs Luc het voor Thijs Hubert en Kriekels Rik. De winnaars werden door mevr. Vangeneugden in de bloemetjes gezet. Rowa cycling Team en de Pettemesjudders mogen fier zijn op deze puike organisatie, een dertigtal signaalgevers waren paraat voor ieders veiligheid.

De organisatie dankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid en hopen hen volgend jaar terug te zien.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio