thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Een feestelijke dag op een bijzondere plaats..

Zondag 8 september 2013 opende Basisschool De Puzzel hun nieuwe kleuterspeelplaats. Er werd de voorbije maanden hard gewerkt om alles klaar te krijgen en het resultaat mag dan ook gezien worden. De speelplaats is nu een verlengstuk van de klas geworden.

Anke Colaers

Speeltuigen die motorische vaardigheden van de kleuters prikkelen en ontwikkelen maar naast de actieve spelmogelijkheden is er ook plaats voor rust. Want onderwijs aanbieden reikt verder. Onderwijs rekent op professionaliteit die aansluit bij de specifieke situaties, het schenkt vertrouwen en geeft ontwikkelingskansen om met de nodige middelen en geëngageerd personeel het niveau hoog te houden.

Het was een feestelijk dag, voor iedereen maar zeker voor onze kleuters. Nadat zij allen hun persoonlijk inkleding aan deze inhuldiging toonden was het tijd om de ballonnetjes in de lucht te laten en het lint te ‘scheuren’. Samen met al de genodigden genoten we van dit mooie, onvergetelijke moment. Daarna was het tijd om op ontdekking te gaan op het nieuwe speelterrein, een speelterrein waar we nog veel mogen spelen, beleven, leren en genieten. Een kleuterspeelplek waar we zo trots op zijn!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio