Startdag kinderkoor Arsis

Print
Startdag kinderkoor Arsis

Startdag kinderkoor Arsis

Kortessem

Kortessem -

Op vrijdag 13 september is het weer zo ver. Het kinderkoor Arsis maakt zich op voor de start van het 27ste levensjaar.
Alle kinderen vanaf het eerste leerjaar zijn van harte welkom op de wekelijkse repetities op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in CC de mozaïek.


"Na heel wat zanguurtjes op school, bij het kinderkoor en werkend aan musicals, maar zeker ook al de voice-programma's op TV, merk ik een ontzettend grote interesse van kinderen voor muziek: liefde voor muziek", zegt meester Stefan, al jarenlang dirigent van het ARSIS-kinderkoor, een groep van bijna 40 kinderen. Daarom willen we heel graag alle kinderen vanaf het eerste leerjaar verwelkomen om op een speelse manier om te gaan met alle facetten van muziekbeleving.

Deze startdag staat uiteraard in het teken van het op zoek gaan naar nieuwe leden, maar er is dit jaar nog meer... De 'oudere' garde van het tienerkoor (21- plussers) is wat uitgedund door trouwerijen, werkverplichtingen,... en zet eventjes een stapje opzij.
Hierdoor zijn alle oud-leden tot 15 jaar opnieuw aangeschreven om eventueel samen met de 10-plussers (vanaf het zesde leerjaar) een nieuw jeugdkoor te vormen, in de letterlijke betekenis van het woord.
Hierdoor wordt de continuïteit weer opnieuw verzekerd en wordt het leeftijdsverschil binnen het kinderkoor ook weer verkleind, wat keuze en moeilijkheidsgraad van liederen vergemakkelijkt.
De 11-juliviering bewijst elk jaar opnieuw dat men In Kortessem graag zingt
Het enige overblijvende koor in Kortessem : het kinderkoor Arsis, moet hiervoor een uithangbord zijn !

Kom gerust eens proberen!

Voor meer informatie: Stefan Houbrechts, 0474/62.49.74.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio