Vincent getuigt vanuit Peru over opvangtehuis

Print

Kortessem

Kortessem -

Vincent Punie (Chiro Vliermaalroot) is betrokken bij een opvangtehuis in Peru: 'Casa Hogar Divino Niño Jesus'. In een sloppenwijk van de stad Piura worden continu tussen de 20 en 30 jongeren van 6 tot 21 opgevangen: straatkinderen, kinderen uit gebroken gezinnen, slachtoffers van misbruik/familiaal geweld, uit extreme armoede.

.. Iedereen die om de een of andere reden niet kan rekenen op een 'normale' thuissituatie kan er terecht. Het opvangtehuis kampt met financiële moeilijkheden omdat ze nauwelijks op structurele steun kunnen rekenen. De jeugdraad en de jeugdverenigingen slaan de handen in elkaar om geld in te zamelen via de derde editie van de Konijnenfuif.

Konijnenfuif steunt opvangtehuis in Peru

Met de Konijnenfuif willen we als Kortessemse jeugd een goed doel steunen. De inkomsten van onze fuif schenken we aan het goede doel. Toch willen we de inkom en drankprijzen ook betaalbaar houden … door voldoende volk aan te trekken, de mankracht van onze jeugdverenigingen, de steun van de gemeente Kortessem, de steun van de Provincie Limburg én door vele dorstigen te laven kunnen we er toch in slagen om een mooi bedrag over te houden.

Je kan het filmpje op onderstaande link bekijken.
Of ons evenement steunen door een digitaal konijn te maken en te delen op Facebook. www.konijnenfuif.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio