Italiaanse vlag wappert bij CVO13 te Tongeren!

Print
Italiaanse vlag wappert bij CVO13 te Tongeren!

Italiaanse vlag wappert bij CVO13 te Tongeren!

Tongeren

Tongeren -

Ben je gepassioneerd door de Italiaanse taal? Bezocht je de tentoonstelling ‘De Etrusken, Una storia particolare’ in het Gallo-Romeins Museum en wekte deze je interesse in de Italiaanse cultuur?
Ga je graag op reis naar la bella Italia? Door Italiaans te spreken wordt dit een waar genoegen!

Plotseling gaan er meer deuren voor je open. Je espresso, glaasje prosecco, Chianti of Bardolino smaken nog beter! Je pizza quattro stagioni geurt nog lekkerder! Hou je van het levendige Rome met de romantische Trevifontein, of kies je voor sprookjesachtige stranden, idyllische baaien, geheimzinnige grotten, kristalheldere zeeën in het nog ongerepte Puglia, in de hak van de Italiaanse laars? Of spreken de rust in een Toscaanse agriturismo en il dolce far niente je meer aan?
Schrijf je dan in bij het volwassenenonderwijs CVO13 te Tongeren! Vanaf half september start hier een nieuwe communicatieve cursus Italiaans voor beginners. Deze gaat elke maandagavond door van 18.30u tot 21.25u in de Ambiorixstraat 51.
“Je leert Italiaans in een aangename, gezellige, losse sfeer waar precies zoals op elk Italiaans plein de menselijkheid van een geïmproviseerde scène of het net niet uit de hand lopen van een beetje natuurlijke chaos de smaakgevers van de les vormen”, vertelt docente Ine Buekers. Elke cursist ontwikkelt zijn eigen persoonlijkheid en taalgevoel tijdens de dynamische en actieve lessen bij CVO13 en verrijkt zo zijn taalkennis.
CVO13 waar een taal leren ook een beetje vakantie is …
Voor meer informatie over het volledige aanbod van CVO13 Zuid-Limburg kunt u terecht op www.cvo13.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio