't Kliniekske aan het feest in Genk

Print
't Kliniekske aan het  feest  in Genk

't Kliniekske aan het feest in Genk

Genk

Genk -

Het overkoepelend bestuur van alle verenigingen gehuisvest in het sociaal-cultureel centrum ' 't Kliniekske' in Winterslag pakte vorig weekend uit met de eerste editie van 't Kliniekske Feest, een openluchtgebeuren waar bijzonder veel en fraai volk op afkwam.

Tijdens dit gezellig samenzijn ontbraken uiteraard de nodige elementen niet, om er geholpen door de weermaker een uniek gebeuren van te maken. Bijna honderd sympatisanten namen deel aan de BBQ terwijl de wijnverenigingen uit 't Kliniekske ervoor zorgden dat niemand dorstig rondliep op en rond het terrein. "Bijzonder trots was ik zelf dat stadsradio GRK voor de muzikale noot kon zorgen de hele namiddag", vertelt GRK-voorzitter Eddy Thijs. "Hadewig op zondag, een van de langst lopende programma's bij ons, liep dit keer dan ook live, op een groot podium en ondersteund door veel plaatselijk jong talent", aldus Thijs.

Overigens kregen alle verenigingen van de site de gelegenheid om de werking van hun vereniging toe te lichten voor de radio en het aanwezige publiek.
Het opzet van' Kliniekske Feest' is overigens het gegeven dat de aanwezige
verenigingen elkaars werking beter leren kennen. "En in dat opzicht is een dergelijk initiatief natuurlijk een schot in de roos", aldus schepen van Cultuur
Anniek Naegels die alle verenigingen nog veel geluk en een positieve werking toewenste in 't Kliniekske.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio