Harmonie Grote Spouwen neemt nieuwe start in 2013

Print
Harmonie Grote Spouwen neemt nieuwe start in 2013

Harmonie Grote Spouwen neemt nieuwe start in 2013

Grote Spouwen

Bilzen -

De harmonie Sint Cecilia uit Grote Spouwen neemt in 2013 een volledig nieuwe start. Sinds eind 2012 staat de harmonie onder de leiding van onze nieuwe dirigent Robby Schoonbrood. In het voorjaar werd het Sint Cecilia Feest in een nieuw kleedje gestopt.

Begin september 2013 zijn 15 kinderen gestart aan de nieuwe muziekschool van de harmonie waarbij notenleer en instrument gelijktijdig gegeven wordt. Deze 15 enthousiaste leerlingen hebben gekozen voor klarinet, dwarsfluit, trompet en slagwerk en hebben ondertussen de eerste lessen achter de rug.

Last but not least zijn ook de jaarlijkse muziekfeesten in een nieuw kleedje gestopt. Het nieuwe concept gaat nu door in het weekend van 14 en 15 september 2013 in zaal St Amandus te Kleine Spouwen.
Op zaterdag vanaf 21 u 30 wordt de zaal omgetoverd in het Music-Ci-Lia-Café met wijn-cava-champagne-bar, outside-bar en biercafé. Door de boxen klinken hits van de jaren 80 – 90. Het café wordt gezellig aangekleed.

Op zondagvoormiddag (10 u 30 tot 14 u) gaat er een BBQ-Brunch door met springkasteel voor de kinderen. Vanaf 16 u beginnen de concerten met korpsen uit Viversel, Kleine Spouwen en Grote Spouwen.

De avond wordt afgesloten met een swingend optreden van Gospelkoor Sing & Swing en daarna een gezellig samenzijn.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio