Jaarlijkse reis voor KVG Lummen

Print

Jaarlijkse reis voor KVG Lummen

Laren

Lummen -

Op zaterdag 7 september hebben 33 leden van Katholieke Vereniging van Gehandicapten hun jaarlijkse reis ondernomen. Wij zijn dit jaar in het mooie Limburg gebleven.

We zijn opgestapt aan Ontmoetingcentrum Oosterhof in Lummen, en zijn richting Tongeren gereden.

Daar aangekomen werden we verrast met een koek en een tas koffie.

Na een korte pauze hebben we het Gallo Romeins Museum bezocht. Na anderhalf uur was iedereen het over eens: hier kan men een hele dag om krijgen. Maar onze magen lieten van zich horen, en om 12 uur moesten we ter plaatse zijn voor een broodmaaltijd met alles erop en eraan.

Daarna hebben we in St.-Truiden het fruitbedrijf van Jacobs bezocht. De gids heeft ons de nodige uitleg gegeven over de werking van dit bedrijf, zowel over kersen, peren en appelen. Het was allemaal even boeiend, en daarna kreeg iedereen een frisse pint appelsap. Zodra onze tijd daar erop zat, kregen we een zakje met drie appelen en twee peren mee.

Na een korte wandeling zijn we richting Riemst gereden, naar Delisia. Daar hebben we onze gezellige dag afgesloten met een warme maaltijd die iedereen gesmaakt heeft. Om 21 uur, en na een zeer gezellige da,g zetten we onze voeten weer op Lummense bodem.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio