Fijne start in VBS 't Klavertje

Print
Fijne start in VBS 't Klavertje

Fijne start in VBS 't Klavertje

Koersel

Beringen -

Bye, bye, vakantie! De klassen zijn gepoetst, de banken staan weer klaar, de speelplaats wacht vol ongeduld op dolenthousiaste kinderen. Op 1 september rinkelt de onweerstaanbare wekker, veel vroeger dan de voorbije maanden. Een beetje zenuwachtiger gaan we naar onze school.

Welke verrassingen hebben de juffen en meesters nu weer voor ons in petto?

Voor de kleuters begint het schooljaar megagezellig. Immers, MegaMindy en haar vriendje MegaToby heten hun van harte welkom. Komen die alle dagen naar onze school? De eersteklassertjes worden, samen met mama en papa, als echte VIP's ontvangen in de turnzaal. Eerst inchecken, en dan met het nieuwe naamkaartje wachten op de juffen. Eerst een dansje riskereng... Gelukkig doen mama en papa ook mee. Tot slot maken mama en papa een echte erehaag voor hun oogappeltjes, die op die manier rustig naar hun klasje geleid worden. Amai zeg, een mens moet er wat voor over hebben vooraleer er mag begonnen worden met lezen en rekenen.

's Namiddags gaan er op de speelplaats klasoverschrijdende activiteiten door. Dankzij die plezante spelletjes leren we mekaar een beetje beter kennen. En dan gaat de bel. Vlug naar de rijen en naar huis: we hebben heel wat te vertellen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio