Tweede editie De Smokkelroute een groot succes

Print
Tweede editie De Smokkelroute een groot succes

Tweede editie De Smokkelroute een groot succes

Riemst

Riemst -

Ondanks de hevige ochtendregen op zondag 8 september, waren de weergoden de 2de editie van De Smokkelroute toch gunstig gestemd. Omstreeks 09.30 uur braken de eerste zonnestralen door in Riemst en omgeving en kon deze fietstocht voor het goede doel plaatsvinden onder vrijwel perfecte omstandigheden.

Organisator Rotary Club Riemst Zuid-Limburg kan met tevredenheid terugblikken op een geslaagde manifestatie met een onverwacht massale deelname van fietsers uit alle hoeken van Limburg en ver daarbuiten. Vanaf 08 uur ’s morgens konden de deelnemers zich inschrijven op 4 vertrekpunten: De Kleine Graaf in ’s Herenelderen, Het Parochiaal Centrum van Millen, Dagcentrum Oostheuvel in Lafelt, en zaal Trudo in Zussen. De deelnemers genoten met volle teugen van het glooiend landschap, van de pittige hellingen en van een hapje of drankje onderweg.

Het centraal thema van De Smokkelroute was dit jaar ‘kom op voor kinderkankerpatiëntjes’. Dankzij de bijdrage van de partners van het evenement en de talrijke deelnemers, kan Rotary Club Riemst nu een belangrijke bijdrage leveren aan 2 projecten: KITES - het thuiszorgteam voor kinderkankerpatiëntjes bij de KU Leuven en het Olivia Hendrickx Research Fun - een onderzoekfonds dat zich toelegt op het bestrijden van kinderkanker en dat eveneens samenwerkt met de KU Leuven. Langs deze weg dankt Rotary Club Riemst Zuid-Limburg alle deelnemers en de project partners die hun steentje bijgedragen hebben.

De volgende editie van De Smokkelroute zal plaatsvinden op de 2de of 3de zondag van september 2014. De organisatoren bouwen dan verder op de ingeslagen weg en zullen zorgen voor meer animatie en nog meer gezelligheid voor de deelnemers.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio