Vliegende Phoenix start in competities

Print

Vliegende Phoenix start in competities

Neerpelt

Neerpelt -

Wat een start op dit mooi kunstgras. Phoenix heeft ze niet gemist. Om 09:30 gingen twee F teampjes van start tegen Eersel en Deurne. Het F mix teampje heeft weliswaar verloren, de F meisjes (foto) hebben vlot gewonnen. Maar voor velen was het ook de eerste maal in een wedstrijd.

Deze jongsten zijn de toekomst van de club en van Limburg en wie weet van de nationale ploegen! De E jongens, traden dan in het veld tegen Mierlo. Het werd een zeer leuke partij, uiteindelijk met 5-2 gewonnen door onze jongens! En dit ook voor de eerste maal dat ze een wedstrijd speelden. Schitterend. De D meisjes hadden een moeilijker tegenstander op het veld: HOD Valkenswaard. Zeer leuk en na één helft al 2-0 door twee goals van Berthe Roosen! Maar na de rust kroop de vermoeidheid in de kleren, en kwam Valkenswaard terug tot 2-2. Maar wat een inzet, en dit voor de ogen van de camera van TV Limburg. Als laatste traden de B jongens (tweede foto) in de Arena tegen Oirschot. Een volledige nieuwe ploeg, met ervaren en minder ervaren jongens. Maar wat een wedstrijd: 1-0 voor, dan naar 1-3 achterstand, om vervolgens te winnen met 5-3. Schitterende prestatie ook hier weer, en veel belovend voor rest van seizoen.

De dames hadden een vrijweekend, maar stonden wel al op zondag om 09:30 te trainen op het veld: geen uitslapen dus! De heren hebben na een spannende wedstrijd met 3-2 gewonnen van Herakles Lier. Het nieuwe veld heeft wel degelijk een positief effect op de ploegen. Op naar volgende week.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio