Gezellige groepsdag Rommedom

Print
Gezellige groepsdag Rommedom

Gezellige groepsdag Rommedom

EigenBilzen

Bilzen -

Naar jaarlijkse gewoonte wordt op de laatste zaterdag van augustus de groepsdag van toneelvereniging Rommedom georganiseerd. De bedoeling is dat leden, samen met hun gezin, een gezellige dag doorbrengen vooraleer het nieuwe seizoen start.

Dit jaar werd zaterdag 31 augustus in iedereen zijn agenda genoteerd.

Om 13 uur was er de samenkomst waarbij de hele groep met de bus naar Opglabbeek werd gevoerd. Aan het stuur zelfs iemand van onze leden : Jos Steegen. In Opglabbeek stond een bezoek aan het Natuurhulpcentrum op het programma. Hier werden we hartelijk onthaald. Na een introductiefilm en mooie rondleiding werden we getrakteerd op lekkere taart en koffie. Iedereen vond het een leerrijke ontdekking.

Dan ging het richting Eigenbilzen terug waar de lekkere geur van de barbecue ons tegemoet kwam. De hongerige magen werden goed gevuld en het dessert smaakte iedereen. De toespraak van de voorzitter bracht meer informatie over de nieuwe productie die het laatste weekend van november en het eerste van december zal getoond worden. Natuurlijk werd er gezellig bijgekletst door iedereen en oude anekdotes verteld. We staan in de startblokken voor een nieuw toneelseizoen!!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio