Sint-Martinusschool Genk heeft een nieuw speeltuintje

Print

Sint-Martinusschool Genk heeft een nieuw speeltuintje

Bret

Genk -

Op vrijdag 6 september werd het nieuwe speeltuintje van de Sint-Martinusschool voor buitengewoon onderwijs in Genk feestelijk geopend in aanwezigheid van alle medewerkers, sponsors en sympathisanten, het oudercomité en het schoolbestuur.

Wij, de leerlingen, leerkrachten en directie van de Sint-Martinusschool, zijn dan ook heel trots dat we u mogen aankondigen dat wij dankzij de steun van : Een Hart voor Limburg, de Stichting Koningin Paola, stad Genk, Rotaract Club Genk, Brandweer van Genk, Lions Hasselt Van Veldeke, de Ronde Tafel, vzw De Ring, KRC Genk, Kim Clijsters, de school en het oudercomité, helpers en sympathisanten, er in geslaagd zijn om het nodige budget bijeen te krijgen om dit nieuwe speel- en klimtoestel te realiseren.

Als dank werd hen een feestelijke receptie aangeboden met een hapje en een drankje en het zicht op al die gelukkige, spelende kinderen! De leerlingen werden verwend met een lekker ijsje, aangeboden door het oudercomité. Het zal een actief en leuk schooljaar worden op ons nieuwe speeltuintje !


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio