VELPEN-KERMIS : drie dagen feest.

Print
VELPEN-KERMIS : drie dagen feest.

VELPEN-KERMIS : drie dagen feest.

Halen

Halen -

In het weekend van 6, 7 en 8 september organiseerden de Velpense Kermisvrienden voor de 38ste keer Velpen-kermis. De festiviteiten vonden plaats in een grote feesttent aan de Liniestraat in Velpen.

Wie nood heeft aan echte dorpse gezelligheid weet al jaren dat Velpen-kermis daarvoor de uitgelezen gelegenheid is.

Dat is dan ook de reden waarom er ook dit jaar een massa volk naar Velpen afzakte. Alle aanwezigen genoten er van één of een paar van de activiteiten die er drie dagen lang plaatsvonden.

Om het kermis-weekend te starten, werd er op vrijdagavond 6 september een barbecue georganiseerd. Een pak volk was er om te genieten van het lekker eten en de ongedwongen familiale sfeer. Op zaterdag 7 september was er de traditionele Golden Oldies-avond. Dansen tot de benen het begeven dat maak je mee in Velpen. Zondag 8 september werd er de ook al traditionele wielerwedstrijd gereden. Het prachtige weer zorgde voor veel renners en heel veel supporters. Aansluitend en ter afsluiting van de feestelijkheden kon je er nadien nog genieten van een country & line dance avond.

Het bestuur van de Velpense Kermisvrienden is in de wolken met het verloop van deze driedaagse. Zij danken alle bezoekers en nodigen, nu al, iedereen uit voor de feestelijkheden van volgend jaar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio