Fietsen voor NET-MEN Kanker

Zaterdag 31 augustus was er de vijfde editie van de Q-FIN Hageland Classic. Nieuw dit jaar was dat deelnemers naast de klassieke 100 km ook voor de afstand van 65 km, de light versie, konden kiezen. De opbrengst van de Q-FIN Classic werd door Dominique Mardulier, zaakvoerder van Q-Fin, integraal overgemaakt aan NET-MEN Limburg .

jan van manshoven

Q-Fin wil op die manier iets terug doen voor de vele klanten die jaarlijks jammer genoeg getroffen worden door een levensbedreigende of fatale kanker.

Het volledige Q-Fin team zorgde ervoor dat voor de bijna honderd deelnemers alles vlekkeloos verliep. NET-MEN Limburg is een organisatie in het leven geroepen door Jan Vanmanshoven, die zelf slachtoffer is van de NET-MEN kanker maar de kracht heeft gevonden om een organisatie in’ t leven te roepen die de kenbaarheid van deze aandoening in de kijker zet om alzo een snellere juiste diagnose te kunnen stellen en levens te redden onder het motto”Give life a chance”. Op de foto ziet u Jan Vanmanshoven, Dominique Mardulier en het quasi voltallige Q-Fin team.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio