Tafeltennisclub Herckenrode op Sport@Hasselt

Print
Tafeltennisclub Herckenrode op Sport@Hasselt

Tafeltennisclub Herckenrode op Sport@Hasselt

Hasselt-Centrum

Hasselt -

Op zaterdag 31 augustus van 10u tot 17u had op het Kolonel Dusartplein in Hasselt de sporthappening Sport@Hasselt plaats, die georganiseerd werd door de stad Hasselt.
Tijdens deze dag konden de bezoekers kennismaken met diverse sporten op de verschillende sportstanden, die verspreid stonden over het Kolonel Dusartplein.


Sport@Hasselt is een organisatie van de Hasseltse sportdienst en het mag gezegd; een perfecte organisatie van de stadsdiensten.

De zeer talrijk aanwezige jongens en meisjes, al dan niet vergezeld van hun ouders, bezochten de verschillende sportstanden en maakte kennis met diverse sporten.
Tafeltennisclub Herckenrode stond in voor de tafeltennisstand en was aanwezig met een tiental begeleiders, waaronder hun Nationale en Vlaams kampioen.
Deze spelers gaven enkele demonstraties tafeltennis ten beste, terwijl ze eveneens instonden voor de begeleiding van de kinderen
die het tafeltennis ter plaatse wilden proberen.

In september neemt tafeltennisclub Herckenrode deel aan de 'gratis sportmaand' van de stad Hasselt, waar alle jongens en meisjes gratis kunnen kennis maken met de tafeltennissport onder begeleiding van de clubmonitoren.
Elke woensdag van 18u30 tot 20u en elke zaterdag van 10 tot 12u.
De tafeltennishal is gelegen te Tuilt-Kuringen, Roverstraat zonder nummer.

In bijlage: foto genomen tijdens Sport@Hasselt afgelopen zaterdag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio