Basisschool Martinus krijgt nieuwe naam

Print

Basisschool Martinus krijgt nieuwe naam

Bilzen

Bilzen -

Wie goed heeft opgelet zag tijdens de laatste weken van augustus de naam Martinusschool aan de kleuterblok verdwijnen…deze maakte plaats voor vele vraagtekens. Wat was er aan de hand? Wat ging er gebeuren?
Maandag 2 september was de grote dag en in de namiddag werden ouders, leerlingen, buurtbewoners en allerlei genodigden verwacht in school voor de bekendmaking van de nieuwe naam.

Deze feestelijke gelegenheid vierden we met een drankje en vele liedjes onder leiding van meester Stijn. Na een leuke opwarming kwamen aan de hand van raadseltjes de eerste letters van de nieuwe naam tevoorschijn. Er klonk gefluister in de zaal, iedereen raadde en dacht mee…Toen alle letters in de juiste volgorde stonden, werd ook het nieuwe logo onthuld. En zo was 'Basisschool GoBiLijn' geboren!

Een basisschool die staat voor
Go: GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap
Bi: Bijzonder en Bilzen
Lijn: allen op één lijn, de spoorlijn die vlak aan onze school gelegen is.
GoBiLijn doet ons ook denken aan de bekende professor Gobelijn en staat voor wijsheid. Kortom een school met een gezonde visie!

Dit leuke feest werd afgesloten met het refrein van ons nieuwe schoollied: "Hier is het fijn, hier moet je zijn, bij GoBiLijn!"
www.gobilijn.be
Volg GoBiLijn ook op facebook en twitter!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio