U17 Kinrooi wint vlot van Waterloos

Print
U17 Kinrooi wint vlot van Waterloos

U17 Kinrooi wint vlot van Waterloos

Kinrooi

Kinrooi -

Dit seizoen is voor spelers, trainers en supporters een groot vraagteken. Kunnen de jongens de overstap naar de U17 aan? Gaat het leeftijdsverschil bepalend zijn in deze competitie? Iedereen is het er wel over eens dat de technische kwaliteiten van het team beter dan gemiddeld zijn.

De eerste wedstrijd tegen Waterloos was dan ook een interessante test die door Kinrooi gemakkelijk doorstaan werd.

Ondanks de onverwachte afwezigheid van de keeper lieten de jongens zich niet uit hun lood slaan. Na één minuut stond het al 1-0, Robbe speelt Badr mooi vrij en de kapitein werkt beheerst af. Kinrooi blijft aandringen maar vergeet de kansen af te maken. Het duurt tot de halfweg de eerste helft vooraleer spelers en supporters weer mogen juichen: een ingestudeerd nummertje bij een hoekschop: Badr speelt naar Joris die de bal klaar legt voor Badr: 2-0 naar 21 minuten. Kinrooi is nu gelanceerd, Stef Truijen scoort 3-0 na 22 minuten en Badr legt de ruststand vast: 4-0.

De tweede helft is nog maar net begonnen als een sterk spelende Sander de bal in eigen doel devieert: 4-1 na 42 minuten. Kinrooi blijft echter sterk spelen en Robin Damiaens legt de bal naast de keeper waar de aanstormende Myhron de bal simpelweg mag intikken: 5-1 na 55 minuten. Kinrooi blijft druk zetten en de kansen volgen elkaar op. De mooiste actie in die sterke periode kwam van Robbe: hij vertrok pijlsnel op de eigen speelhelft en liep een viertal tegenstrevers voorbij. Zijn schot treft echter de paal. Het is echter een verdienstelijk Waterloos dat op een tegenaanval kan scoren: 5-2 na 62 minuten. Kinrooi reageert onmiddellijk en Sander scoort 6-2. De match is gespeeld en het tempo zakt zienderogen. Waterloos scoort via strafschop 6-3 en Robin Damians legt na 73 minuten de bal klaar voor Stef Truijen. De eindstand staat op het scorebord: 7-3. Het werd een gemakkelijke overwinning.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio