Jeugdtriatlon wordt zwemloop

Print

Jeugdtriatlon wordt zwemloop

Mal

Tongeren -

Wegens een dubbele bezetting van de Nijverheidweg aan Sportoase in Tongeren, zag ZLTC zich genoodzaakt om de jeugdtriatlon te vervangen door een zwemloop.

We konden het fietsonderdeel niet laten doorgaan o.w.v. een auto-tuning wedstrijd op dezelfde locatie (slechte communicatie op de stad ?

)
Dan maar een wedstrijd met alleen zwemmen en lopen en we hebben alzo maar onze 2de zwemloop van 2013 georganiseerd, ook ditmaal een schot in de roos. Er waren in het totaal 79 deelnemers, allemaal van eigen volk (58 kinderen en 21 ouders) en dit is op zich al een prachtprestatie ! De weergoden waren ons nogmaals goedgezind. Het was wel niet zo warm als de vorige dagen, maar het bleef toch zonnig en droog. Er werd in 5 reeksen gestart en onze jongste mochten als eerste de wedstrijd op gang zwemmen. Alles werd in goede banen geleid door onze trainers en bestuursleden. Daarvoor hartelijk dank. Zowel jong als oud heeft zondag het beste van zichzelf gegeven. Ze hebben er een héél mooi en spannend kijkstuk van gemaakt. En ook onze 3de jeugd-BBQ mocht er best wezen (161 smullers ) Kortom, onze club ZLTC is heel trots om met zo ’n gemotiveerde groep te mogen werken. Proficiat en bedankt aan al onze deelnemers.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio