Clubdag Koninklijke Sparvoc Lanaken Briegden

Print

Clubdag Koninklijke Sparvoc Lanaken Briegden

Lanaken

Lanaken -

Zondag 1 september, 10 u ’s morgens, de miniemen jongens en meisjes staan te trappelen voor de deur van “De Leeuwenkuil” in Sparrendal. Het was aan de jonge garde om de vernieuwde clubdag van Sparvoc op gang te slaan.

De clubdag werd over een andere boeg gegooid: de aanstormende talentjes mochten hun kunnen laten zien tegen onder andere Inter Smeermaas terwijl ouders van nieuwe leden of ploegen een uitleg kregen over de werking van de club.

Met de nieuwe slogan 'We Are Sparvoc' wil het bestuur duiden op het feit dat, alle leden, ouders, sponsors, sympathisanten, bestuursleden,… kortweg iedereen die Sparvoc een warm hart toedraagt, Sparvoc zijn.

Sparvoc voorzag ism sponsors en sympathisanten een Sparvoc-boetiek, een altijd-prijs-tombola en enkele infostandjes van Fitness Traffic Lanaken en Intersport Smeermaas. Voor de allerkleinsten stond er een heus springkasteel terwijl de dorstige ouders aan de tapwagen konden kennismaken met de ouders van nieuwe leden. Op de middag kon er aangeschoven worden bij de frietbus.

Wie een trainingspak had besteld uit de eigen Sparvoc-Line kon deze op deze dag komen afhalen waardoor de sporthal al snel bont-geel kleurde.

’s Avonds werden beide A-ploegen, heren en dames, voorgesteld aan de talrijk opgekomen supporters. Aangemoedigd door Miss Limburg kandidate Lisa Smellers speelden de Dames A in een zeer aangename wedstrijd, Uvoc Uikhoven naar huis met 3-1. Om 19u30 was het dan aan de heren om aan te tonen dat zij ook klaar zijn voor het nieuwe seizoen. VC Lint werd met 4-1 terug naar Antwerpen gestuurd.

De Dames A en Heren A wonnen overtuigend en de jeugdploegen toonden dat ze er goesting in hadden. Met andere woorden Sparvoc is klaar voor er een schitterend seizoen van te maken. We hopen jullie dan ook massaal te mogen begroeten tijdens 1 van de talloze thuiswedstrijden. Check www.sparvoc.be voor de kalender.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio