Boeiende open lezing over Clean Tech

Print
Boeiende open lezing over Clean Tech

Boeiende open lezing over Clean Tech

Houthalen-Helchteren

Houthalen-Helchteren -

Houthalen-Helchteren en Clean Tech: steeds vaker worden deze woorden in één adem genoemd. Maar wat is Clean Tech eigenlijk? En waarom moeten we er op inzetten? Trouwens, is Clean Tech ook iets voor mij?

In het gerenoveerde voormalige mijngebouw op Centrum Zuid dat omgedoopt werd tot Greenville, is ook de vzw CleanTechPunt gehuisvest.

Leading actor binnen deze organisatie is voorzitter Maurice Ballard. Hij geeft op vrijdag 13 september 2013 een lezing over Clean Tech.

"Het begrip Clean Tech slaat op nagenoeg alle domeinen van ons leven", aldus Maurice. "We moeten anders denken en handelen wat betreft het opwekken van energie of het oplossen van mobiliteitsproblemen. Ook duurzaam wonen en het op een verantwoorde manier produceren van voedsel staan op de internationale agenda. Toch lijkt Clean Tech voor velen nog een ver van mijn bed-show. Daarom organiseren we vanuit CleanTechPunt vzw, in samenwerking met Syntra een open lezing. Tijdens een boeiende en leerrijke avond nemen we je mee naar een wereld waar people, planet en profit hand in hand samengaan. Iedereen is welkom, deelnemen kost 10 euro. En wie weet inspireert deze lezing jou ook wel om uit te groeien tot CleanTechAmbassadeur..."

Meer info vind je op www.cleantechpunt.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio