Toeters en schoolbellen op de eerste schooldag in VBS Jekerdal Kanne

Print

Toeters en schoolbellen op de eerste schooldag in VBS Jekerdal Kanne

Kanne

Riemst -

Na een fijne, zonnige vakantie waren de kinderen en leerkrachten van VBS Jekerdal Kanne blij om elkaar weer terug te zien op deze eerste schooldag. De school was mooi versierd met kleurrijke ballonnen om iedereen welkom te heten. Voor de kleutertjes waren er in de vakantie mooie tekeningen geschilderd om makkelijk hun rijtje terug te vinden.

Veel lachende gezichtjes en heel veel aan elkaar te vertellen. Voor sommigen was het wel een speciale eerste schooldag: het was de allereerste keer voor enkele kleintjes of het laatste jaartje voor de zesdeklassers... Ook mochten we nieuwe vriendjes verwelkomen die pas in ons dorp kwamen wonen.

De kleine traantjes hier en daar droogden snel op toen de juffen een leuk liedje opzetten, er waren ook leuke gebaren bij en iedereen deed mee. Naar goede gewoonte was er ook iets speciaals: dit jaar waren het toeters! Dus als je je afvroeg waar dat lawaai vanmorgen vandaan kwam… In Jekerdal zijn we gestart en iedereen mocht het horen! Een ding staat vast: dit schooljaar kan niet meer stuk!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio