NeLo start handbalcompetitie thuis tegen Eynatten

Print
NeLo start handbalcompetitie thuis tegen Eynatten

NeLo start handbalcompetitie thuis tegen Eynatten

Neerpelt

Neerpelt -

Zaterdag 7 september start Sporting NeLo de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd in Dommelhof tegen HC Eynatten. De jongens uit de Oostkantons wisten vorig seizoen maar nipt het behoud te verzekeren ten koste van HC Herstal/Flémalle en starten dit nieuwe seizoen duidelijk met meer ambities, zo werden er in het tussenseizoen maar liefst drie spelers uit Duitsland getransfereerd.

Dus zal NeLo meteen bij de pinken moeten zijn om zich niet te laten verrassen, het blijft tenslotte de eerste competitiewedstrijd en hierin is dikwijls veel mogelijk.

NeLo zelf bleef ook niet bij de pakken zitten in dit belangrijke seizoen, het laatste seizoen in zijn huidige vorm want volgend jaar wordt de Beneluxcompetitie met 12 ploegen gevormd en hier wil NeLo maar al te graag deel van uit maken.

Zo heeft NeLo zich ook flink versterkt en werden volgende nieuwe spelers aangetrokken, voor de linkerhoek positie Dimitri Vandenhoed uit Nederland, voor de rechterhoek positie Mate Munkacsi uit Hongarije, voor de linker en midden opbouw positie Niek Kuik uit Nederland, voor de rechteropbouw positie Rolands Ivanovs uit Letland en voor de cirkel positie Pim Hoefnagels uit Nederland.

De voorbereiding voor NeLo is alvast heel erg positief verlopen, al is het uiteraard niet eenvoudig voor de trainers om op korte termijn een aantal nieuwe spelers in te passen. Er werden redelijk wat oefenwedstrijden afgewerkt en hierin bleek al snel dat NeLo voldoende kwaliteit in huis heeft om er een mooi seizoen van te maken.

Dit kan natuurlijk ook weer niet doorgaan zonder de steun van onze trouwe supporters, dus denk noteer het alvast in uw agenda, nu zaterdag 7 september in sporthal Dommelhof, aanvang wedstrijd om 20u30.
Supporters, allen op post, kom het new-look NeLo aanmoedigen zodat we alvast een goede start kunnen nemen in het nieuwe seizoen.
Tot dan!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio