Ida van Bolenstraat organiseert barbecue

Print

Ida van Bolenstraat organiseert barbecue

Munsterbilzen

Bilzen -

Vorige zaterdag werden de bewoners van deze toch wel speciale straat voor de vijfde maal op rij uitgenodigd voor een gezellige samenkomst in de vorm van een barbecue.

In de vroege voormiddag was de lucht erg betrokken tot zelfs de eerste regendruppels naar beneden vielen.

“Het zal toch niet waar zijn?”, dacht het bestuur, “heel de week mooi weer en net uitgerekend nu wij onze jaarlijkse barbecue en burenfeest organiseren, gaat het regenen…” Gelukkig was het vals alarm. De zon kwam er in de loop van de dag door en de hele namiddag en avond was het mooi en behoorlijk warm voor de tijd van het jaar.. Klokslag 18 uur was alles gereed, en konden de genodigden plaatsnemen aan de mooie versierde tafels. Buurtbewoners Bart en Dominiek zorgden voor het nodige vlees en groenten op de schotels, en Nathalie zorgde voor de drank.

Het was een fijne en zeer gezellige avond, waarbij nog eens goed kon worden bijgepraat! Er werd bovendien gezorgd voor enkele mooie en leuke verrassingen. Audry en Kris, de nieuwste inwoners van de straat, kregen van het bestuur prachtige bloemen en een goed flesje drank aangeboden. En dit was nog niet alles: zelfs voormalig buurtbewoner René die enkele maanden geleden een andere woonplaats koos, kreeg nog een geschenkpakket aangeboden.

Voor de jongsten was er speciaal een springkasteel opgezet en er kon ook gefietst worden op de voorziene fietsruimte door de kinderen. Jong en oud heeft zich dus ongetwijfeld zeer goed geamuseerd tijdens deze wederom geslaagde editie van de buurt-barbecue op de Ida van Bolenstraat.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio