Kom op tegen Kanker - PascaleForEver voor de vierde keer naar Mont Ventoux

PascaleForEver, een Looise vrijwililigersvereniging die geld inzamelt voor de strijd tegen kanker, vertrekt met een dertigtal mensen voor het vierde jaar op rij naar de Mont Ventoux. Daar zal op vrijdag 13 september de actie 'Ven2-4Cancer" (lees: Ventoux for Cancer") voor de vijfde keer plaats zal vinden.

Danny Vandeweyer

Op die dag zullen een 600-tal deelnemers vanuit Malaucène al fietsend, lopend of wandelend de flanken van de Mont Ventoux beklimmen. Hierdoor zamelen ze op een sportieve manier geld in ten voordele van de Vlaamse Liga tegen Kanker, beter bekend als de organisatie van “Kom op tegen kanker”.

Het streefdoel van vorig jaar was om een nieuw record te vestigen en een minimum bedrag van 500.000€ binnen te halen. Dit doel werd ruimschoots overschreden met het totaal opgehaalde bedrag van 652.000€.

Wil je steunen of wil je meer informatie, neem dan een kijkje op:http://www.pascaleforever.be http://www.ven2-4cancer.com/nl/over-ven2-4cancer

U kan ook rechtstreeks een donatie doen door te storten op de rekening van: Vlaamse Liga tegen Kanker, Brussel IBAN: BE37 4300 2844 4128 BIC: KREDBEBBonder vermelding van: code 110-203-183 / Pascale for ever / GIFT

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio