Jurgen wandelt Dodentocht voor Ambulance Wens België

Zaterdag overhandigde Diepenbekenaar Jurgen Stulens een cheque van 1010,00 euro aan een afvaardiging van Ambulance Wens België. “Met enorm veel plezier heb ik mijn 4de en waarschijnlijk voorlopig laatste deelname aan de Dodentocht van Bornem gewandeld", zegt Stulens.

jean_pierre valkeneers

"Ik wou me nog één keer helemaal geven voor een prachtig initiatief, met name voor Ambulance Wens België. Vrijwilligers met een nobele missie, namelijk het vervullen van die laatste wens van bedlegerige terminale patiënten! Deze vzw vindt de middelen enkel uit sponsoring en giften om hun kosten te dekken, zoals een aankoop van een ambulance.”

Jurgen slaagde na 19 uur stappen in zijn opzet en bereikte samen met 6.900 anderen wandelaars de eindstreep. Door een sponsoring met een vrije gift per gewandelde kilometer kon Jurgen het mooie bedrag van 1010 euro inzamelen voor Ambulance Wens België. Jan Schraepen en Michel Reynders van het bestuur hadden enkel woorden van dank voor deze gift. Jurgen dankte tenslotte alle sponsors en in het bijzonder zijn vriendin Nele voor de enorme steun tijdens de tocht. Kom meer te weten over dit project op www.ambulancewens.be en ontdek hoe zij dit doen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer