Zondag 1 september Opendag en Veldopening bij Nstars Baseballclub

Print

Zondag 1 september Opendag en Veldopening bij Nstars Baseballclub

Neerpelt

Neerpelt -

Everybody ’s welcome op de Scoutsrally in Neerpelt.
De baseballers van de Nstars houden op 1 september een Opendag op hun nieuwe baseballplein aan de Scoutsrally. Met baseball initiaties en uitleg voor de jeugd, Amerikaanse hotdogs, chips en frisdrank en een invitatie Softball Tornooi met een spannende finalewedstrijd.

De Nstars zijn goed gegroeid het afgelopen jaar. In samenwerking met de gemeente Neerpelt, de Scoutsrally en Hoek VV is er daarom een grote tweede backstop voorzien met een gravel binnenveld. Deze zal geopend worden door de Neerpeltse Schepen van Sport, Leen Gielen even voor 12 uur, waarna de initiaties en het tornooi zullen voortdoen tot 16:30 uur.

Het hoofdveld is goedgekeurd voor baseball, beeball en softball. De Nstars hebben hierdoor de mogelijkheid gekregen om naast het baseballen (voor alle leeftijden) nu ook een softballploeg te kunnen laten deelnemen aan internationale wedstrijden. De Nstars mikken op mixed softball en op een eigen dames Softball Team. Geïnteresseerden voor de softball teams kunnen de sfeer alvast komen proeven bij het Softball Tornooi op de Opendag.

Voor iedereen is er dus veel te doen en te beleven bij de Nstars op zondag 1 september vanaf 11:00 uur. See you at the Scoutsrally!

meer info: www.nstars.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio