thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Borderline Breakdown Band en Toeternietoe spelen voor een afgeladen plein

De Hasselaren zijn duidelijk terug van vakantie. Woensdagavond wilden honderden nog een extraatje meepikken op de speelplaats van de KHLim aan de Maastrichterstraat voor een gratis Toeternietoe stadsconcertje. Het plein zat dan ook in een mum van tijd eivol.

Chretien Paesen

De gastband van de dag, de Borderline Breakdown Band, bestaat nog maar even. Ze is ontstaan rond enthousiastelingen van de Bluegrass en Countrymuziek. Het is vooral de soundtrack van de film Broken Circle Breakdown “If I Needed You” die de zaak aan het rollen bracht. Vandaag staat de band stevig op de planken met een mooie playlist. Goede muzikanten en een schitterende leading vocal hebben ze in huis. Ze moeten alleen hun babbelpauzes nog wat beter timen. Met de Borderline Breakdown Band heeft Toeternietoe een schitterende band in huis gehaald. We gaan daar nog van horen.

De toeternietoeters deden als vanouds hun ding tijdens de pauze. En zoals steeds mochten zij weer rekenen op een luid applaus. Ondertussen stroomde het bier, de mojito en de cava rijkelijk en genoten de bezoekers van elkaar en van de muziek.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio