Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aikido Sangen Zelem start weer een nieuw seizoen

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de sportclub Aikido Sangen Zelem weer met een nieuw seizoen van start. Aikido is de (vecht)kunst van het bewegen, sierlijk de kracht van de tegenstander tegen zichzelf gebruikend.

Zwaard- en stoktechnieken komen eveneens aan bod.

Edwin Coenegrachts

Deze wapens, van hout gemaakt, staan je toe om bewegingen veilig aan te leren. Zonder gevaar of competitie, al is voorzichtigheid geboden. Denk aan goede valtechnieken die daaraan bijdragen. Doordat er niet hoofdzakelijk op kracht maar op techniek gewerkt wordt, is deze sport trouwens erg geschikt voor dames.

Wat niet wil zeggen dat de heren moeten thuis blijven! Het is een gemengde sport waarbij dames en heren van alle leeftijden met elkaar trainen. Aikido is er voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Je kan dus gerust nog op oudere leeftijd beginnen.

Heb jij zin om dit eens te proberen? Wil je graag leniger worden, wat aan je fysiek doen, en tegelijkertijd leren hoe je te verdedigen? Ga dan eens langs bij Aikido Sangen Zelem.

Meer info kan je verkrijgen bij Staf Kostermans: 0498/97 52 65.Of op de website www.aikido-sangen.be, Facebook en Youtube.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer