Wereldwinkel bereidt zich voor op avondmarkt

Maandag 26 augustus vanaf vijf uur is het weer zover, dan staat de Dorpsstraat gevuld met allerlei kraampjes. Ook de wereldwinkel opent er een stand, met zowel drinktafeltjes als een verkoopkraam. Dit jaar zullen er zelfgebakken muffins en brownies aangeboden worden.

FELIX BERGERS

Het gamma van onze winkel wordt immers uitgebreid met pakjes waarin de nodige ingrediënten zitten om deze gebakjes zelf te maken -ook erg geschikt om kinderen de eerste baktechnieken bij te brengen.

Van 7 tot 12 oktober loopt de Week van de Fair Trade, en dit zal voor de vrijwilligers en de klanten van de wereldwinkel ook een feestweek worden, met allerlei proevertjes en een tentoonstelling met werken van de leerlingen van het zesde leerjaar -hierover later meer. De ploeg van de vrijwilligers is trouwens fors uitgebreid sinds de succesvolle wijnproeverij (zie foto). Zo kunnen er weer nieuwe initiatieven ontstaan; alle klanten mogen hiervoor suggesties doen.

Begin september worden de openingsuren aangepast, in de hoop dat ze beter passen voor onze klanten: woensdag 13-17u, vrijdag 13-17u en zaterdag 9-13u.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer