Als hartenwens naar de Zoo

Alle bewoners van het Rust- en Verzorgingstehuis Heuvelheem kregen in het begin van het jaar een brief waarop ze elk één wens mochten opschrijven. Het ganse personeelsteam ging dan aan de slag om in de mate van het mogelijke zo snel mogelijk op hun wensen in te gaan.

Joris Billen

Zo gingen al heel wat wensen in vervulling. De wensen gingen van meer gekookte eitjes tot pannenkoeken met siroop, frietjes van de (kermis)frituur, smoutebollen, een gezichtsbehandeling tot een relaxatiebad. Deze wensen zijn al in vervulling gebracht. Verder op het menu (eten staat nog al hoog aangeschreven in de wensen, niks menselijk is hen vreemd) staan nog scampi eten, loempia met zoetzure saus, pladijs eten, eens gaan winkelen… Ook oude series eens herbekijken zijn zeer gegeerd, denken we maar aan Schipper naast Mathilde of de Heren van Zichem.

Uiteraard worden ook de andere bewoners en familie betrokken bij de hartenwensen.

Zo ook de uitstap naar de Olmense Zoo. Hiervoor konden alle bewoners inschrijven die er zin in hadden om mee te gaan. Dus vertrok een konvooi met 13 bewoners en 7 begeleiders na het ontbijt richting Olmen. Na het bezichtigen van heel wat dieren werd er met zicht op de apen een uitgebreide en smakelijke picknick verorberd, bereid en bezorgd door de keuken van Het Heuvelheem. Naast het aangename weer en het bekijken van de vele dieren, inclusief een show in de circustent, was de hele dag een meevaller. Iedereen genoot met volle teugen.

Op naar de volgende hartenwens…

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer