thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Creativiteit kent geen grenzen op de Alkense Oogstfeesten

Creativiteit kent geen grenzen op de Alkense Oogstfeesten. Door een gunstig weerbericht, veel animatie en een uitnodigend terras werd het Alkense Oogstfeest op zondag 4 augustus een heus volksfeest.

Iedere aanwezige voelde zich op en top in die nostalgische terugblik op het roemrijke verleden.

Nicole Daniels

Kinderen deze keer zonder computerspelletjes, verzot op de natuur zien ravotten was voor heel wat bezoekers een lust voor het oog.

Voor ouders een zorgeloos gevoel van ruimte en rust.

Natuur activiteiten zijn origineel, wekken verwondering op en stimuleren hun creativiteit.

Varkentjes die knorren, koeien die loeien, boeien de kinderen. Ze proeven van de lekkere met de hand gemolken melk. Boeren trekpaarden ploegen en rooien aardappelen op ambachtelijke wijze. Kinderen glunderen met hun handen gevuld met aardappelen.

Oldtimertractoren die door de geïndustrialiseerde wereld de rol van de trekdieren vergemakkelijken trokken de aandacht van heel wat jongetjes.Animaties zoals prijskamp melkgeiten en schapen, roofvogels, minipaardjes, kettingzaagshow, ambachtelijke markten en oude ambachten zoals dorsvlegelshow, imkers, hoefsmid en zoveel meer bekoorden heel wat mensen.

Applaus voor alle medewerkers die dit evenement gecoördineerd, gesteund, en verwezenlijkt hebben. Een dikke duim en op naar volgende editie.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio